top of page

HÄÄKUKAT ja HÄÄKIMPUT TEKOKUKISTA

Bride and Groom Kissing

Tekokukka.fi valmistaa toiveiden mukaiset hääkimput, kukkavieheet, pöytäkoristeet ja kukkaseinät sekä kukkakaaret häihin ja muihin juhliin.

Meillä on vuosien kokemus tekokukilla tehtävistä kukkakimpuista ja hääkukituksista. Valikoimassamme on yli 100 eri kukkalajia ja olemme valmistaneet perinteisten kimppujen lisäksi esim. mustavalkoisia hääkimppuja, kultaisia kimppuja ja BOHO-tyylisiä kimppuja - sinun toiveesi toteutetaan!

Tekokukkien käyttö hääkimpuissa on nouseva trendi ja Euroopassa normaali käytäntö. Kimpun voi tilata hyvissä ajoin ennen häitä ja se pysyy loistossaan vielä vuosia häiden jälkeenkin. Ihana muisto häistä! Asiakkaat ovat kertoneet käyttäneensä hääkimpun kukkia myös lasten ristiäisissä ja näin niille on saatu uusi merkitys.

Tekokukat eivät allergisoi ja ne eivät houkuttele kesähäissä hyönteisiä juhlapöytiin tai morsiamen kiusaksi.

Meidän tekokukat ovat aidonnäköisiä ja niitä ei oikeista kukista silmällä erota.

hääkimppu-pieni.jpg

MIKSI VALITA TEKOKUKAT AITOJEN TILALLE?

Hääpaikan kukkakoristeet

HÄÄPAIKAN KORISTELEMINEN TEKOKUKILLA

Hääkimppu tekokukista

Hääpaikan koristelu tuottaa monesti päänvaivaa. Tähän hyvänä ratkaisuna on monikäyttöiset tekokukat, joilla luot upeaa tunnelmaa ja näyttävyyttä juhlatiloihin. Yksinkertaisimmillaan tekokukan kukkaosa eli kukkapää vesilasissa on jo upea elementti juhlapöytiin.

Meiltä saatte näyttävät kukkakaaret, kukkaseinät ja kaikki kukkiin liittyvän sisustuksen samasta paikasta. Kukkakaari hääparin takana tai sisääntulossa on näyttävä elementti. Kukkaseinä taas toimii näyttävänä elementtinä sellaisenaan ja on loistava paikka ottaa kuvia ja selfieitä juhlien aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa sinua hääkukkiin liittyvissä asioissa - palvelemme mielellämme!

info@tekokukka.fi

bottom of page