top of page

PALAUTUKSET

Tekokukka.fi:n tuotteet ovat korkealaatuisia ja meille asiakastyytyväisyys on tärkeä asia.

Mikäli tilaamasi tuotteet eivät sinua kuitenkaan ole miellyttäneet, 

voit palauttaa ne seuraavia ohjeita noudattaen.

Palauta käyttämätön tuote

Kuluttajana sinulla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Huomioithan seuraavat seikat:

  • Palautettava tuote/tuotepakkaus on käyttämätön, samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa sekä täysin myyntikuntoinen

  • Kaikki tuotteeseen liittyvät tavarat (ohjeet,tuotepakkaukset yms.) on palautettava tuotteen mukana

  • Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas eikä siinä saa ilmetä esimerkiksi eläinten karvoja, pölyä tai muita roskia

Palautusoikeus ei koske

Kuluttajansuojalaissa on määritelty tuotteet, joita vaihto- ja palautusoikeus ei koske, kuten mittatilaustuotteet.

Mittatilaustuotteita ovat mm. asiakkaan toiveiden mukaan toteutetut kukkakimput ja asetelmat.

 

Huomioithan, että kokoamista vaativien tuotteiden suhteen teet palautuspäätöksen ennen tuotteen kokoamista. Tuote, joka on koottu on ns. käyttöön otettu.

Palauttaminen

Ilmoita meille aina palautuksestasi sähköpostitse ENNEN palautuksen lähettämistä info@tekokukka.fi.Tämä on tärkeää, jotta osaamme odottaa sinulta saapuvaa palautusta ja otamme palautuksesi käsittelyyn mahdollisimman nopeasti palautuksen saavuttua meille.

  • Liitä palautuksen mukaan palautuslomake

  • Pakkaa palautus huolellisesti ja käytä alkuperäisiä suoja- ja pakkausmateriaaleja

  • Käytä lähetyspalautuksessa sähköistä saapumisilmoitusta

Palautuksesta aiheutuvat palautus- ja käsittelykulut ovat asiakkaan vastuulla.

Palautus:

Kalustepisara Oy / Tekokukka

Loimijoentie 94, 32440 ALASTARO

+358469680596

info@tekokukka.fi

Maksun palautus

Kaikki palautukset käsitellään saapumisjärjetyksessä. Palautuksesi saavuttua ja sen tarkistettuamme teemme hyvityksen aina tilauksessa käyttämäsi maksutavan mukaisesti. Hyvitys tehdään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 14 vrk:n kuluessa palautuksen saapumisesta. 

Mikäli palautettu tuote on vaurioitunut, jälleenmyyntikelvoton tai käyttöön otettu on Tekokukka.fi:llä oikeus periä arvonalennus tuotteen alkuperäiseen arvoon saakka. Mikäli tuote on tahriintunut, siinä esiintyy eläimen karvoja tai pölyä johtaa se automaattisesti tuotteen palautuksen hylkäämiseen.

Mikäli tilaus sisältää kampanjakoodilla saadun edun, alennuksen tai ilmaisen toimituksen ja tuotteita palautettaessa tilauksen arvo jää alle kampanjassa osoitetun minimisumman, alennus peruuntuu tai pienenee. Erotus veloitetaan palautettavasta summasta.

Bonus-tuotteet

Jos tilauksesi mukana on tullut maksuton bonus-tuote (kaupanpäällinen, kylkiäinen tms.) ja kampanjan ehdot eivät tuotteiden palauttamisen jälkeen enää täyty, palauta bonus-tuote palautuksen mukana. Palauttamattomista bonus-tuotteista peritään niiden arvo.

Reklamaatio

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä, viallinen tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta. Lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi sähköpostitse info@tekokukka.fi kolmen (3) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Säilytä aina myös vahingoittunut kuljetuspakkaus. 

Muuta

Tekokukka.fi ei hyväksy palautusta, joka on tehty ilman yhteydenottoa tai hyväksyttyjen palautusohjeiden noudattamista. Tällaisessa tapauksessa toisen osapuolen katsotaan rikkovan sopimusehtoja ja Tekokukka.fi toimittaa palautuksen takaisin asiakkaalle tämän kustannuksella tai pidättää palautettavasta summasta toimistomaksun 20€.

Tarkemmin ehtojamme voit tarkastella täältä

LATAA PALAUTUSLOMAKE PAINAMALLA KUVAKETTA

bottom of page