Ihana syksy ja paluu arkeen

22/08/2018

Vaikka joillakin vielä elokuussa on lomapäiviä jäljellä, valtaosa on jo kuitenkin palaillut arkiaskareiden pariin. Syksyn viileät ilmat on selkeästi havaittavissa todella lämpimän kesän jälkeen. Illat sekä aamut ovat viileämpiä kuin pitkään aikaan, eikä päivälläkään enää hätyytellä hellelukemia. Kesäinen superhelle sai monet jättämään sukkahousut vaatekaapin perälle, mutta nyt niitä jo ilolla ajatellaan jalkoja lämmittämään. 

 

Onkin siis oiva aika tarkistaa oman vaatekaapin sisältö  ja päivittää se alkavaan syksyyn sopivammaksi. Tarvitsetko sukkahousut arkivaatetukseen vaiko vapaa-ajan tilanteisiin? 

 

Klassiset yksiväriset sukkahousut sopivat hyvin työpaikalle tyylikkään jakkupuvun kanssa. Näytät hillityltä, mutta kauniin naiselliselta sekä edustat luontaisesti eduksesi.

 

Mikäli olet hiukan räväkämpi tai työpaikkasi on sopivan rento voit valita yksiväristen sukkahousujen sijasta tyylikkään maltillisesti kuvioidut sukkahousut, ehkä jopa hiukan rennomman hameen seuraksi. 

 

Vapaa-ajalla on lupa pukeutua huolettomammin. Voitkin siis valita selkeästi kauttaaltaan kuvioidut tai vaikkapa räväkän punaiset sukkahousut.

 

Vapaa-ajalla kuuluu rentotua, joten miksi et kokeilisi uudenlaista asukokonaisuutta: hameen, sukkahousujen ja tennarien yhdistelmää? Sinulla on mukava fiilis, mutta näytät silti huolettoman kauniilta. 

 

Vapaa-aikaan usein kuuluu myös erilaiset illan istujaiset sekä viikonlopun vietot. Vaikka kesällä on huoleton kulkea ilman sukkahousuja, ei syksyllä kannata hankkia itselleen flunssaa. Valitsemalla sähäkät sukkahousut pidät jalkasi lämpiminä, mutta keräät silti katseet ja voit olla illan kuningatar. 

 

 

Erilaisilla sukkahousuvalinnoilla luot arkeen ja vapaa-aikaan vaihtelua, vaikka et omistaisikaan  tuhansia erilaisia vaatekappaleita. Yhdistelemällä erilaisia asukokonaisuuksia valitsemiesi sukkahousujen kanssa, olet aina pukeutunut tilanteeseen sopivasti. 

 

Joten mars, valitsemaan sukkahousut ja olet valmiina syksyyn! :) 

 

 

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Pinterestissä
Jaa Googlessa
Tykkää tästä postauksesta
Please reload

Viimeisimmät

26/04/2018