Meidän arkea

26/04/2018

Aika ajoin meiltä kysytään, mitä verkkokauppayrittäjän arkeen kuuluu. Ja voimmekin kertoa, että mitään leppoista sivuduunia se ei ole. Varsinkaan, kun itse ylläpitää koko touhua verkkokauppapohjasta markkinointiin ja varastonhallintaan. Päivämme ovat työtä täynnä, joskus vähän enemmän hoppuisia ja joskus hiukan leppoisampia. 

 

Työpäivämme alkaa aamuisin n. klo 7:45 ja lopetamme illalla n. klo 18:00, kun saamme tilaukset paketteina kiikutettua postiin. Päivämme ovat melkein aina erilaisia, mutta nyt saatte kuulla yhdestä aika tyypillisesti päivästämme. 

 

Aamulla ensimmäisenä avattiin asiakaspalvelupuhelinlinjamme sekä chat, että asiakkaat saattoivat meidät tavoittaa. Vastaamme siis asiakaspalvelustakin itse, emmekä ole ulkoistaneet sitä mihinkään. Tämän jälkeen vastailimme sähköpostitse tulleisiin kyselyihin ja kirjasimme yhteistyökyselyt jatkoa varten. 

 

Asiakaspalvelutöiden jälkeen siirryttiin verkkokauppa- sekä some-juttuihin. Verkkokaupan muutamiin tuotteisiin tehtiin pieniä päivitysmuutoksia ja lisättiin pari uutta tuotetta myyntiin. Sosiaaliseen mediaan päiviteltiin uusia julkaisuja ja tarkasteltiin markkinointia sekä sen toimivuutta.

 

Sitten olikin lounastauon paikka. Pienessä toimistossamme on kaikki tarpeelliset toiminnot kauniisti yhdistetty toisiinsa ja minipätkä keittiöö mahdollistaa ruuan laittamisen, eikä meidän tarvitse turvautua einesruokiin. 

 

Lounaan jälkeen alkoi tilausten kerääminen ja pakkaaminen. Tilaus kerrallaan etsittiin hyllystä oikeat tuotteet, pakattiin ne sopiviin pussukoihin/laatikoihin ja laitettiin päälle postitustiedot. Siinä se iltapäivä sitten vierähtikin, mutta lopulta kaikki paketit oli kasattu valmiiksi postitusta varten. 

 

 

Illan viimeiseksi otettiin toimistolta paketit kyytiin ja kuskattiin Postin toimipisteeseen kuljetettavaksi teille asiakkaille. Klo 17:50 työpäivämme oli ohi ja suuntasimme kotiin. 

 

Siitä hyviä öitä ja huomiseen :)  

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Pinterestissä
Jaa Googlessa
Tykkää tästä postauksesta
Please reload

Viimeisimmät

26/04/2018