top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

KUKKASEINÄT & VIHERSEINÄT & PALLOT

Haluatko luoda näyttävää ja vihreää ilmettä tilaasi? Tutustu laadukkaisiin kukka- ja viherseiniimme sekä kukka- ja viherpalloihin!

Kukka- ja viherseinät ovat upea tapa tuoda luonnonkauneutta sisä- ja ulkotiloihin. Ne tarjoavat raikkaan ilmeen ja viihtyisyyttä ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten koti, toimisto, ravintola tai tapahtumatila.

Valikoimastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja kukka- ja viherseiniin eri kokoisina ja -muotoisina, joten voit luoda juuri sinun tilaasi sopivan kokonaisuuden. Lisäksi tarjoamme myös kauniita kukka- ja viherpalloja, jotka ovat täydellisiä koristamaan tilaa yksittäisinä elementteinä tai osana suurempaa kokonaisuutta.

Kukka- ja viherseinät sekä kukka- ja viherpallot ovat helppohoitoisia ja kestäviä, ja ne säilyttävät kauneutensa vuodesta toiseen. Ne tuovat iloa ja viihtyisyyttä ympäristöönsä ilman jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa.

Tutustu valikoimaamme ja luo näyttävä ja vihreä ympäristö helposti ja vaivattomasti kukka- ja viherseiniemme sekä kukka- ja viherpallojemme avulla!

Kaipaatko juuri sinulle sopivaa viherseinää tai kukkaseinää?

Kerro meille millainen ja me laskemme tarjouksen juuri sinulle valmistetusta paketista.

info@tekokukka.fi


Suodatin
bottom of page