top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 4.95€ - Yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 4.95€ - Yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

PÖYTÄKASVIT

Haluatko tuoda vihreyttä ja raikkautta pöydällesi, mutta aika tai viherpeukalo eivät tunnu riittävän luonnollisten kasvien hoitoon? Tutustu Tekokukka-verkkokaupan valikoimaan, josta löydät laadukkaat pöytäkasvit valmistettuina sekä silkkikukista että tekokukista!

Pöytäkasvit silkkikukista ja tekokukista ovat ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia vihreydestä ilman huolta kasvien hoidosta. Ne tarjoavat elävänoloista tunnelmaa ja raikkautta tilaan, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai muu tila. Valikoimastamme löydät erilaisia pöytäkasveja eri kokoisina ja -muotoisina, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen ja tilaan.

Pöytäkasvit silkkikukista ja tekokukista ovat helppohoitoisia ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä vuodesta toiseen ilman huolta kastelusta, lannoituksesta tai valon tarpeesta. Ne tuovat välittömästi raikkautta ja viihtyisyyttä ympäristöön, olipa kyseessä sitten työpöytä, ruokapöytä tai koristeellinen keskipiste.

Tutustu Tekokukka-verkkokaupan valikoimaan ja löydä täydelliset pöytäkasvit lisäämään viihtyisyyttä ja raikkautta tilaasi!

Suodatin
1 - 60 / 79 nimikettä

Orkidea, keltainen

2,45 €

Omenankukka

1,00 €

Ruusu kukkapää

1,95 €

Hortensia

9,45 €

Wisteria

11,95 €

bottom of page