top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

PAPERINARU & PAPERILANKA

Paperinarut virkkaamiseen, makrameen tekoon, neulomiseen, askarteluun ja kutomiseen.

Paperinarut valmistetaan Suomessa, ja ne kaikki värjätään värjäämössämme Lappajärvellä. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet värjätyille paperinaruillemme Avainlippu-tunnuksen. Se kuvastaa tuotteittemme kotimaisuutta ja ekologisuutta. Värjäyksessä käytämme ainoastaan ÖKO TEX-standardin mukaisia väriaineita.

avainlippu_pieni

Paperinaruvalikoimamme on laaja ja valikoimassa paperinaruille on yli 30 värivaihtoehtoa. Paperinarujen eri vahvuudet sopivat monenlaiseen neulontaan, virkkaukseen, kudontaan, askarteluun sekä solmeiluun. Haluamme inspiroida asiakkaitamme nauttimaan käsillä tekemisestä!
Haluamme olla monipuolisia. Siksi valikoimastamme löytyvät erilaiset paperinauhat, avattavat narut, kerratut narut sekä erilaiset langat. Kaikista vahvuuksista on saatavilla laaja värivalikoima ja lisäksi paperinaruja kimalletehosteilla useissa väreissä.

Paperinarumme tehdään havupusta valmistetusta märkäluja paperista. Paperinarumme kestävät vesipesun ja kostealla pyyhkimisen. Oikein hoidettuna paperinaruista valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä ja ekologisia.

Suodatin
bottom of page