top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 4.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 4.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Saunajää Menthol - Jäätävä hile 30g

GB101001
11.95€
Varastossa
1
Tuotetiedot
TOIMITUSAIKA: 1-3pv

Saunajää tekee saunahetkestä aivan uudenlaisen, mielenkiintoisen kokemuksen! Hile saunajäällä saat saunomiseen uuden tunteen ja tuoksun – huikean raikasta.

Hile saunajää on kuin hileistä keväistä jäätä

Menthol kide valmistetaan synteettisesti minttuöljystä. Hile saunajää on riittoisaa, sillä kide on kevyttä ja sitä tarvitaan vain pieni murunen – 30g pussista riittää moneen huikean viileään saunahetkeen.

KÄYTTÖ:

Kide asetetaan lusikalla kiukaalle kivien päälle tai lisätään löylykauhaan ja heitetään löylyä. Mukavan, hitaammin saunaan leviävän tuoksun saat, kun laitat pari pientä hilettä vedellä täytettyyn kiuaskuppiin/saunaveneeseen.

Kide höyrystyy veden mukana kivillä ja vapauttaa ilmaan huikean raikasta mentholin tuoksua ja saa aikaan viileän ilman puraisun, mikä on hauska kontrasti kuumalle löylylle. Käytä varovasti, aloita pienellä määrällä esim. yksi pieni kide.

HUOM! ei suoraan sähkökiukaan vastuksille – kide saattaa syttyä palamaan, sillä se on valmistettu eteerisestä minttuöljystä!

Kiteitä voi käsitellä kuivin käsin, kosteisiin käsiin kiteistä irtoaa mentholia, joka viilentää voimakkaasti. Saunassa käsistä iholle joutunut menthol saa aikaan erikoisen polttavan-viilentävän vaikutuksen. Turvallisinta on käsitellä kiteitä saunassa esim. lusikalla.

Samaa mentholia on myös erilaisissa jäägeeleissä ja lääkevoiteissa, joita käytetään esim. lihasvammoissa. Hile saunajää on myös vahva hengitysteiden avaaja – sopii flunssakauteen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page