Yleiset ehdot | Tekokukka

YLEISET EHDOT

Yleiset sopimusehdot

Tekokukka.fi on Kalustepisara Oy:n tuottama palvelu, joka myy internetin välityksellä silkkikukkia, kodin sisustustuotteita, askartelutarvikkeita sekä muita kotiin ja hyvinvointiin liittyviä laillisia artikkeleita Suomessa.

Verkkokaupalla ei ole omaa myymälää.

 

Sopimusehdoissa noudatetaan Suomen lakia. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Kuluttajan tulee myös tutustua sopimusehtoihin sekä toimitusehtoihin.

 

Asiakas sitoutuu pitämään salasanansa henkilökohtaisena ja vastaa tunnuksillaan tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa.

 

Tilaaminen

Tilaaja on vastuussa valitsemistaan tuotteista ja on velvollinen tarkastamaan ne haluamikseen ennen tilauksen vahvistamista ja maksamista Tekokukka.fi sivustolla. Tilaus on sitova, kun asiakas on sen sivustolla vahvistanut ja maksanut. Sekä Tekokukka.fi että kuluttaja sitoutuvat sopimukseen ja ovat velvollisia noudattamaan tilaushetkellä voimassaolevia tilaus – ja sopimusehtoja kaikilta osin. Kuluttajan tehtyä tilauksen hänen katsotaan hyväksyneen kauppaan liittyvät ehdot, tuotteiden ominaisuudet, voimassa olevat hinnat ja toimitusajat sekä myös sen, että tuotteiden sävy voi luonnossa poiketa hieman nettisivuilla esitetyistä värimalleista. Tilauksen jälkeen kuluttaja saa sähköpostitse tilausvahvistuksen. Kuluttajan tulee tarkistaa, että tilausvahvistuksen sisältö on oikea.

 

Hinnat

Tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät Tekokukka.fi sivustolla. Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy ALV 24 %. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja ellei muuta ole mainittu. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Tekokukka.fi pidättää oikeuden hinnan muutoksiin ja tilauksen perumisen ”selvissä hintavirhe” -tapauksissa. Hintavirhe tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys esimerkiksi nollahintaiset tuotteet tai desimaalivirheet hinnan ilmoittamisessa. Poikkeukselliset toimituskulut, jotka on määritelty tiettyihin euromääräisiin rahasummiin, perustuvat tilattavien tuotteiden kokonaissummaan alennusten jälkeen. 

 

Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) lasku

b) suomalaiset verkkopankit

c) korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard)

d) osamaksuvaihtoehdot

e) puhelinmaksu

 

Kuluttajan tulee palata maksutapahtuman jälkeen takaisin verkkokauppaan, jotta tilauksesi etenee loppuun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 

Tuotteet siirtyvät toimitettaviksi, kun asiakas on maksanut tuotteet ja suoritus näkyy järjestelmässä.

 

Oikeus evätä tilaus

Tekokukka.fi pidättää oikeuden evätä tilauksen tarvittaessa

 

Tietoturva

Asiakas on tietoinen siitä, että avoimen tietoverkon käyttö sisältää tietoturvallisuusriskin. Tekokukka.fi pyrkii järjestämään tietojärjestelmiensä tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiin.

 

Tekokukka.fi ei vastaa asiakkaan tietoturvallisuudesta palvelua käytettäessä. Asiakas vastaa itse palvelun käytössä tarvitsemiensa tietokoneiden, tietojärjestelmien, lähiverkon tai muiden vastaavien laitteiden tai järjestelmien suojauksesta ja tietoturvasta. Asiakas vastaa riittämättömän suojauksen seurauksista sekä asiakkaan tuottamuksesta verkkoon tulleiden tai verkon kautta levinneiden virusten ja muiden vastaavien haittojen Tekokukka.fi:n käyttäjille tai kolmansille osapuolille aiheuttamista vahingoista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Palveluun rekisteröityneet asiakkaat ovat Tekokukka.fi:n asiakasrekisterissä, missä olevia asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään mm. asiakkaan henkilöllisyyden todentamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin verkkopalveluun liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Kalustepisara Oy ei luovuta asiakasrekisterinsä tietoja kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta.

 

Tuotteiden palauttaminen

Kaikissa palautusasioissa kuluttajan tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse info@tekokukka.fi. Kuluttajan tulee noudattaa palausohjeita.

 

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut, tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta sähköpostitse meille kohtuullisessa ajassa, kuitenkin vähintään 8 vuorokauden kuluttua lähetyksen vastaanottamisesta.

 

Tekokukka.fi ei vastaa

a) tuotteen vääränlaisen käsittelyn tai käytön aiheuttamista vaurioista

b) vääränlaisen säilytysolosuhteen aiheuttamista vaurioista

c) tuotteen normaalikäytön aiheuttamasta kulumisesta.

 

Ylivoimainen este (force majore)

Tekokukka.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tekokukka.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tekokukka.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Tekokukka.fi ei vastaa myöskään ylivoimaisen esteen aiheuttamista tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Ehtojen muuttaminen

Tekokukka.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Muut ehdot

Oikean kokoisten tuotteiden valitseminen on kuluttajan vastuulla. Tekokukka.fi ei vastaa virhearvioista tai mittausvirheistä. Tuotteiden säilyttäminen on kuluttajan vastuulla. Tekokukka.fi ei hyväksy palautettavaksi esim. kastumisen takia myyntikelvottomaksi muuttunutta tuotetta. Tällaisissa tapauksissa tuote lähetetään kuluttajalle takaisin tämän kustannuksella. Sopimusehtojen ulkopuolelle jääneissä tapauksissa noudatetaan Suomen lakia sekä kuluttajakaupan yleisiä säädöksiä.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruminen eikä oikeuta rahojen palauttamiseen. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä palautustilanteessa peritään 20€ suuruinen toimistomaksu sekä toimituskulut. Tilauksen uudelleen lähettämisestä aiheutuvat kulut tulevat vastaanottajan maksettaviksi.

 

Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteissa voi esiintyä pieniä kosmeettisia virheitä tai muita vajavaisuuksia.

Kotimainen verkkokauppa

Nopea toimitus

TOIMITUS 5,90€

TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN 0€

Asiakaspalvelu

046 96 805 96

ASIAKASPALVELU

Tekokukka.fi - Suomen suurin silkkikukkien verkkokauppa

Kotisivut & verkkokaupat: Nettimaailma.fi

© 1995-2020 Tekokukka.fi