top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 4.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 4.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

TEKOKASVIT

Tekokasvit & silkkikasvit

Tervetuloa Tekokukka-verkkokauppaan, missä laatu ja monipuolisuus kohtaavat!

Me olemme Suomen ainoa täysin tekokasveihin, silkkikasveihin ja tekokukkiin erikoistunut verkkokauppa, tarjoten markkinoiden laadukkaimmat vaihtoehdot tekoviherkasveja kaipaaville.

Eikö etsimääsi löydy valikoimastamme? Ei hätää! Ota rohkeasti yhteyttä, ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Sähköpostitse osoitteeseen info@tekokukka.fi tai puhelimitse numerosta +358469680596.

Meiltä saat myös valmiit viheristutukset ja kokonaisuudet sekä kotiin että yritystiloihin. Panostamme erityisesti tuotteidemme laatuun ja kestävyyteen. Kaikki viherkasvimme käsitellään ennen toimitusta myrkyttömällä ja ekologisella UV-suoja-aineella, mikä merkittävästi pidentää niiden käyttöikää. Tilatessasi meiltä saat siis paitsi kauniit ja eläväisen näköiset tekokasvit myös ekstrahyötyä niiden pitkäkestoisuuden ansiosta!

Valikoimamme koostuu markkinoiden parhaimmista UV-suojatuista tekokasveista eli sikkikasveista, jotka on valittu huolella kestävyyden, ulkonäön ja monipuolisuuden perusteella. Olitpa sitten sisustamassa kotiasi tai vihertämässä yritystilojasi, meiltä löydät varmasti sopivan ratkaisun. Tilaa nyt ja nauti huolettomasta vihreydestä vuodesta toiseen!Esittelyssä olevat tuotteet

Suodatin
1 - 60 / 149 nimikettä
bottom of page