top of page

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

Luotettava suomalainen verkkokauppa - nopeat toimitukset

Yritys asiakas? Katso tämä

Tutustu kotimaisen perheyhtiömme muihin verkkokauppoihin:

Yritys asiakas? Katso tämä

Toimitus 5.95€ - yli 50€ ostoksiin ilmainen toimitus!

PUUT & PENSAAT yli 80cm

Tervetuloa tutustumaan Tekokukka-verkkokaupan laajaan valikoimaan tekopuita ja tekopensaita! Meillä tarjoamme monipuolisen valikoiman keinotekoisia puita ja pensaita, jotka ovat täydellisiä ratkaisuja niille, jotka haluavat tuoda vihreyttä ja luonnonkauneutta ympäristöönsä ilman luonnollisten kasvien hoitamiseen liittyviä haasteita.

Keinotekoiset puut ja pensaat ovat ihanteellisia vaihtoehtoja niille, jotka eivät ehkä pysty tai halua sitoutua luonnollisten kasvien hoitoon. Ne tarjoavat mahdollisuuden luoda viihtyisä ja eläväinen ympäristö kotiin, toimistoon, hotelliin tai muuhun tilaan ilman kastelun, lannoituksen tai valon tarpeen huomioimista. Näin voit nauttia vehreydestä ja kauniista kasveista ympäri vuoden ilman huolta niiden kunnosta tai elinolosuhteista.

Valikoimastamme löydät erilaisia tekopuita ja tekopensaita eri kokoisina ja -muotoisina, joten voit valita juuri sinun tilaasi sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä sitten korkea ja näyttävä tekopuu olohuoneen nurkassa tai pieni tekopensas työpöydän vieressä, meiltä löydät varmasti etsimäsi.

Keinotekoiset kasvimme ovat myös kestäviä ja laadukkaita, joten voit luottaa siihen, että ne säilyttävät kauniin ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Lisäksi ne ovat helppohoitoisia – tarvitset vain satunnaisen pölytyksen pitääksesi ne puhtaina ja virkeinä.

Tutustu siis rohkeasti valikoimaamme ja löydä täydellinen tekopuu tai tekopensas luomaan viihtyisyyttä ja tunnelmaa ympäristöösi vaivattomasti!

Etkä löydä etsimääsi? Ei hätää! Ota yhteyttä ja etsitään se sinulle!

info@tekokukka.fi / +358469680596

PS. Meiltä saat valmiit viheristutukset ja kokonaisuudet kotiin & yritystiloihin.

HUOMIO! Kaikki viherkasvimme suojataan UV-suoja-aineella (myrkytön & ekologinen) ennen asiakkaalle toimittamista.

Näin lisäämme kasvien käyttöikää huomattavasti - Tilaa meiltä ja saat ekstrahyötyjä!Suodatin
1 - 60 / 114 nimikettä
bottom of page